Pink Diamond

29 January 2013

Bile cicak melompat

Assalamualaikum..

Aku adalah sebagai wanita paling cool..susah nak menjerit bile ada cicak,katak n ape-ape la depan mate..biasenye gua cool je..kalau member opis,campak getah gelang dah menjerit..lepas tu nampak lipas dah macam nampak jin riuh-rendahnye...

Tapi hari ni ke'cool'an aku tergugat!!

Kejadian kat dapur umah..lepas tu bukak termos air..tibe-tibe melompat anak cicak kat perut aku..

Aku dah pikir,kalau masuk dalam baju ni tak boleh jadi..terus aku menjerit kuat!!geli..yek!!!!

Aaaaaaaa!!!!!!!!!!

rasa ni 1st time aku menjerit kuat..dan aku rasa mengade-ngade sungguh.haha..cicak tu terus lompat kat meje..selamat diri aku dari dicabuli..

Mujur jugak tak tercampak termos tu..

Laki aku tengah dok depan komputer terus cakap..'oi..nape tu' suare cool je..

Aku pun buat-buat suare cemas..tapi takde la cemas sangat...'cicak..lompat kat perut tadi..' konon raih simpati..kah kah kah...

Lepas tu..takde pe dah.hihi..buat keje macam bese je..

Ingat nak google gambar cicak taruk cni.tapi tak jadi la letak.goli pulak.hihi..

posted from Bloggeroid

7 comments:

  1. hehe..kadang2 kte bukan takut tp geli geleman kan..i kalo tgk lipas konfem ley pecut 100M

    ReplyDelete
  2. nasib baik....akak pun mesti terjerit kalau cicak melompat aats perut..ish..

    ReplyDelete
  3. aak pernah kena cicak dok dalm cawan.nak ambik basuh sekali nampak cicazk terus terlepas cawan tu..dah la mahal..pech habis.cawan tu ada 3 bji je satu set..sejak tu nampak cicak rasa nak luku je kepala cicak tu..ehhe

    ReplyDelete
  4. aku sgala bnda merayap, pun aku jerit...ngeeee~

    ReplyDelete
  5. Ahaha..akhirnya cicak itu berjaya mencabuli cool awak itu...hihihihi...btol gak nak dia masuk dlm baju bleh brtindak d luar kawalan tuh

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page