Pink Diamond

13 January 2013

Sogo buat warehouse sale

Assalamualaikum...

Hari ni last day sogo punye warehouse sale..sori baru nak war-warkan...

Ekceli semalam dah buat entry.bile publish je terus ilang.jadi sebab dah putus asa,malas nak buat entry yang sama buat kali kedua..

Jalan pulak bukan main lengang semalam.semua orang tak nak kuar umah sebab dorang expect jalan jem gara-gara perhimpunan tu..

Ni gambar pandangan dari tingkat 7 sogo.husband amik gambar sementara tunggu wife die cari baju.hihi..

Barang memang kaw-kaw murah..fuh..dah la tak bawak banyak cash..harus la terbabas soping sebab dalam debit kad ada duit pulak.huhu.



Orang pulak memang tak ramai..meriah aku soping..pegi cashier je tak payah beratur..

Sempat sambar cooler beg...boleh tahan.besar.hanya rm15!!.bli comforter baby..

Eh??botol susu pun murah..buy 1 box free 1 box..1 box rm38.tapi sebab botol susu aku dah ada dalam 16 botol,aku tak beli yang offer semalam..

Sape-sape ada area KL,sempat lagi nak gi ni..malam ni last!!

posted from Bloggeroid

11 comments:

  1. wah, banyak shoppingnya ye :)

    masa Ros duduk KL, itulah tempat yang selalu pergi.. sekarang ni dah pindah JB, tak daptla nak ke sana.. huhu

    ReplyDelete
  2. Amboi comelnya perut..hihi..sempat ag...wahh jeles...x dpt nak soping2..muka aepital je tahun br neh

    ReplyDelete
  3. wah meriah dia berbelanja hihi.. x aci..dh last minit bru gtau..ahaks.. tp kan ujg minggu ni pon ad jugak kat PWTC kn??? Barang bb n ibu... 18/1-20/1

    ReplyDelete
  4. smpai hati.huhu :(


    tp kalo tahu awal pun payah gak nk pujuk hasben last minit...sbb dia pyh sikit nk masuk KL ni..aku pun xsuka..jem..PWTC aku dh canang dri 2,3 bln lps.haruslah pergi :p

    ReplyDelete
  5. fiza g KL ahad . xth pun ada sale gile2 kt sogo .huhu
    haaa?? 16 botol ada.hiksss nak satu boleh?haha

    ReplyDelete
  6. dekat dalam sogo ke warehouse sale dorang ni?

    ReplyDelete
  7. waaaaa pegi ye
    akak tak sanggoplah sabtu tu.......tapi dalam hati huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..meronta2 nak pegi

    ReplyDelete
  8. hohoho..sangat bahaya..seb baik tak pegi..sebelum pi sopping kat kiko aritu kitorang da perabih sopping kat lain pulak..kalau sopping sogo pulak alamatnya pakat gigit jari la sikit sorang..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page