Pink Diamond

6 January 2013

Charcoal mask restock

Assalamualaikum..


Hari ni nak promosi product boleh??sebelum ni jual offline je..now nak jual online...sebab banyak permintaan..product ni ramai dah guna kot...


Namenye charcoal mask.sangat berkesan untuk membuang blackhead & whitehead di wajah..

Harge untuk 1 tube ialah rm12..dan kalau beli 3pcs ke atas boleh dapat harga rm10 per tube..:)


Oh ye...anything,just emel.jangan order kat comment box ok...sbb sometimes tak sempat nak bw..


Sebelum aku besalin ni,boleh la nak order stok.lepas bersalin nanti baru boleh continue pos barang.hihi..


tq alls...

posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. alamak,, rasa macam nak tapi,, fulus tak berapa nak ada,, good luck :D

    ReplyDelete
  2. nnt pkai...itam je muka...hihihi

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page