23 January 2013

Rasa Perasaan Sekarang

Assalamualaikum...

Now 35w olredi...perasaan sekarang...hm.

Banyak rasa tak sihat je..awal pagi dah pening..macam nak muntah..ada jugak muntah lepas bekpes..sekarang memerlukan minyak angin di sisi..

Rasa lapar macam biasa.tengahari makan nasik sepinggan setiap hari...lepas makan dah rasa nak terkeluar semula benda yang masuk tak sampai setengah jam...

Buat kerja dengan angin dari mulut.kejap-kejap uuuuukkk..lepas tu errrkkk...tapi bukan sendawa...hm...

Gi toilet banyak kali macam dah normal...kengkadang rasa penat berulang..

Berjalan,bercakap buat aku mengah..walaupun perut kecik..

Makan malam dah tak lalu sangat.makan sikit dah kenyang..

Tido?tak tau dah nak ngereng ke..telentang ke..meniarap ke..heh..sebab semua rasa tak selesa.selalu susah tido.sampai kene tukar posisi..tempat kaki jadi tempat kepala..kepala katil plk tempat julur kaki..

nak duduk kat depan tv lama-lama pun not in mood..masuk bilik terbaring jawabnye...


................................................

posted from Bloggeroid

5 comments:

  1. sabar banyak2...
    nanti dah besalin mesti rindu saat2 macam ni..kan??
    heheh

    ReplyDelete
  2. ala siannya....sabo ye...byk pahala dpt time ni.. :)

    ReplyDelete
  3. macam ni rupanya rasa menjadi seorang ibu mengandung rupanya ye..

    ReplyDelete
  4. dah sarat2 gini mmg x selesa nk tido...mmg tdo duduk aje gitu

    sian may..sabar ye..x lama aje lg tu..dulu sis tdo duduk dekat sebulan lebih psl pinggang sakit sbb jatuh tertwist pinggang..seksoooo zohir botin ujuhu

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page