28 January 2013

Lagi 3 hari bermula bulan baru

Assalamualaikum...


Dub dab..dub dab..

Tinggal lagi 3 hari dalam bulan Januari...lepas tu masuk bulan baru iaitu Februari..


Semangat bagitau bulan baru macam korang takde calendar pulak..kan...kan..


Tapi aku punye bulan Februari ni lain sikit dari bulan-bulan lain..ni bulan nak nak besalin....neves3....


esok ada checkup lagi.untuk 36 minggu..mungkin ambil HB jugak..tapi ari ni tak de stok jambu batu pulak nak belasah sebab lupe nak beli..

Redha je la tengok result esok macamne...

posted from Bloggeroid

12 comments:

  1. Samolah kiteerrr.... Dup dap dup dap oi......

    ReplyDelete
  2. Semoga dipermudahkan urusan kak may....

    ReplyDelete
  3. Wah dah dekat due date dah tu. moga sumenye berjalan lancar ye.

    ReplyDelete
  4. dh 36w may...debar lak rasa, xsbr nak tgk baby may

    ReplyDelete
  5. semoga semuanya baik2 je ye May :)

    ReplyDelete
  6. mak aihh xlama dh may..hehe..sy lak teruja..takut pon ad.haha..


    *jambu batu ape fungsi dia?

    ReplyDelete
  7. waaa... nak dapat baby dah. macam mana result HB? ok x?

    ReplyDelete
  8. akak doakan semoga may di permudahkan semuanya..jgn lupa baca doa Nabi yunus tau.

    ReplyDelete
  9. debar debar kan..hihi.. good luck utk kita berdua..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page