Pink Diamond

1 January 2013

medela pump dah sampai

Assalamualaikum...


Seperti yang diwar war kan dlm entry sebelum ni, pump yang aku order online selamat sampai..sebenarnye dah sampai hari jumaat.tapi sebab tak tengok fb,tak tau barang dah di pos hari khamis tu..

Sebab akak tu pun area Lembah Klang je..so,cepat lah sampai barang tu...

Barang yang ditempah sampai bersame surat warranty...warranty selama setahun..



Nervous nervous!!haha...now dah 8 months!!

posted from Bloggeroid

7 comments:

  1. Wah2...smangat berkobar2 lah lpas neh...moga rezeki utk baby nnt melimpah ruah...insyaallah

    ReplyDelete
  2. hurm.... nanti saya dah kahwin nak kena tau jugak benda2 ni dan apa kegunaan dia...

    ReplyDelete
  3. jangan malas2 pump ye ..heheh

    ReplyDelete
  4. bestnya!! saya beli lepas bersalin kot.. confident je kan.. hehe..

    ReplyDelete
  5. yeah...dh smpai, jom sama2 tuntut ilmu sal bf nie..byk kena belajar ag nie sblm baby kuar

    ReplyDelete
  6. Berapa u beli breast pump medela ni? Boley share x pliss :)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page