Pink Diamond

3 January 2013

Urusan ibu mengandung dipermudahkan hari ni

Assalamualaikum..


Tadi,lepas checkup baby for 32 weeks,terus pergi pejabat pos berhampiran nak buat kemaskini buku simpanan..alang-alang dah ambik cuti,pegi je la kemaskini terus kan...

dari klinik tadi aku dok usha ramai orang keluar masuk pejabat pos ni..yelah..masing-masing nak tengok dividen kan...



Bile aku ambik no giliran,amekaw.no.1421...no semasa yang tengah dilayan 1221..adui..larat ke tak..perut dah sakit masuk angin..pegi klinik tadi tanpe bekpes..dah masuk angin..baby pun tak benti-benti tendang perut mama die..



Dalam hati mintak ditabahkan untuk menunggu dengan sabar...tadi kat klinik pun menunggu lame even patient dah tak ramai...



Tak lame tu datang sorang pakcik..die bagi no giliran 1338 kat aku.


"amikla dik.pakcik nak balik jap.."die cakap kat aku..



Aku pun senyum kat die..time kasih pakcik..alhamdulillah..



Tak lame tu datang pulak sorang brother tu kat aku..hulur no 1331..


"amik la no ni..ada hal..tak sempat nak tunggu.." aku amik lagi.dengan senyuman meleret dan ucapan time kasih..


no yang sebelum2 tu aku dapat,aku pass kat orang yang baru je masuk pej pos nak amik no.giliran..


Rasa sangat bernasib baik la sebab tak lame lepas tu,dah sampai giliran..terus balik umah...:) tak payah tunggu lame..


Syukran..:)

posted from Bloggeroid

9 comments:

  1. heheh...
    sama la macam akak dulu..
    masa ngandung banyak benda jadi mudah..
    sebab orang sekeliling prihatin dengan ibu mengandung kot..:)

    ReplyDelete
  2. heheh...
    sama la macam akak dulu..
    masa ngandung banyak benda jadi mudah..
    sebab orang sekeliling prihatin dengan ibu mengandung kot..:)

    ReplyDelete
  3. ni org kata murah rezeki...rezeki bukan duit je kan.. :)

    ReplyDelete
  4. ahaa. betullah cek asb.

    awal2 tahun macam ni memang sesak sikit pejabat pos tu. memang kena sabar je lah. nasib baik ada insan baik hati. :)

    ReplyDelete
  5. semangat ibu mengandung g update buku asb...hehehehe

    ReplyDelete
  6. berkat ibu mengandung,Allah sentiasa permudahkan urusan.

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page