Pink Diamond

11 January 2013

Takut aku tengok

Assalamualaikum...


Hari ni aku cuti...sempat tengok WHI kat tv3 tadi sambil iron baju keje lakiku..huhu...


Lepas tu kan ada segmen jemput owner beauty product untuk buat promo product beautyskin memasingkan..siap dengan testimoni penggune die lagi..


Yang tu tak kisah la..yang aku kisahnye ni..aku pelik tengok muke pemilik product tu..ngeeee..



Gerun je..pelik aku dengan dorang ni..sebab wajah mereka ni macam luar biasa dari biasanya..


Adakah terlalu taksub untuk tampil cantik?

posted from Bloggeroid

7 comments:

  1. klo cmtu rupanya, rasanya xde org nak guna produk dia hihi

    ReplyDelete
  2. Hehehe...Kak Ton. Bersungguh² dia promosi produk tu ☺

    ReplyDelete
  3. terlalu taksub la tu..sb tu jd centu

    ReplyDelete
  4. ada tgok muka dia kat tepi jln..besar betul poster dia..ha ah mmg pelik mukanya..ckp dgn suami..bkn produk dia buat muka dia lawa ni..tapi ada sesuatu yg kita dah tahu dah..

    tgok muka si ros...h tu..ha ah takut juga tgok..

    nak pg beli plastiklah ni..nak buang sampah...!!

    ReplyDelete
  5. kenapa sampai macam tu sekali muka dia ye??

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page