24 January 2013

ESP pun boleh buat masker muka

Assalamualaikum...

Ada tak cara nak cantik yang menjimatkan???meh nak ajar...

Mule-mule harusla jaga pemakanan dari dalaman kan...contohnye amalkan minum ESP setiap hari..

Hehe..selain dari minum, ESP ni jugak boleh dibuat masker di wajah..gebu n soft je tau..

Caranye ambil 1 sudu ESP..dan 1 sudu yogurt..aku gune tea spoon tu je..yang kecik..tu pun boleh simpan dalam peti dan pakai untuk kali kedua.sepatutnye boleh pakai 3x.tapi dah keras sebab tak letak dalam bekas bertutup..

Kalau yogurt tu ada buah,pastikan part buah masuk mulut dulu.hehe...

Kacau rata dan sapukan di wajah...

Tunggu ia kering dan baru cuci dengan air sahaja.kulit akan rasa tegang banget deh..dan sangat lembut.aku ni feeling2 nak kesegaran ESP tu melekat di wajah..sebab tu cuci bersame air sahaja..

Amalkan 3x seminggu untuk kesan terbaik..


Untuk dapatkan 1 tin ESP di rumah anda,boleh la contact aku okeh untuk dapatkan special price!!

atau gunekan id aku 882638 jika terdapat stokis berdekatan anda!!

selamat mencuba & mencantikkan diri anda..hehe..

lagi info pasal ESP?? lihat di SINI!banyak testimoni kat SINI..
posted from Bloggeroid

7 comments:

  1. wahhh bagus jugak idea ni..like like hehehe

    ReplyDelete
  2. May nampak cam best jer..

    May berapa RM dah barang tu.. Hari ni baru nak meniaga.. ;)

    ReplyDelete
  3. selama ni esp ni buat minum je. belum lg buat masker

    ReplyDelete
  4. Ye ke. Akk beli esp ni tak hbs hbs lagi. Jemu nak minum. Besar sgt pulak tu.

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page