26 January 2013

Lama tak pekena lauk kenduri

Assalamualaikum...

Baru je balik dari kenduri member kelas masa form 1 dulu..lama tak jumpa dia.lama tak makan nasik minyak..

Sampai pun takde le awal sangat..pukul 230pm baru sampai dewan..

Aku duduk je kat meje..incik suami amik lauk nasik dan ape-ape yang boleh dimakan..

Dekat pukul 4 amik gambar kenangan sat.

Nampak tak size perutku itu hari ini.heh..tu pun dah tak selesa duduk...semua dah sakit-sakit..dah nak masuk 9 bulan...

Lepas borak dengan pengantin,terus nak balik umah.tapi sempat singgah minum air kelapak!

Full perut aku buat ketika itu..fuhhh...

posted from Bloggeroid

6 comments:

  1. ..pcl takda pulak jemputan makan kenduri masa 3 hari cuti2 nih...

    ReplyDelete
  2. perut mami full makin gasak la anak kan? hehe

    ReplyDelete
  3. KAK PUN RINDU JUGA..BILA RINDU KAK MASAK SENDIRI..BUAT MCM KENDURI PUNYA..LPS TU MKN BERSILA..GUNA TALaM..:)

    ReplyDelete
  4. Hi.. aslkum.. bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Sedapnye nasik kenduri. Akak pun dah lama x makan. 2.2 ni ada kenduri adik kawan. Harapnye ada rezeki nak mkn na myk.

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page