Pink Diamond

17 January 2013

2 in 1 chairbox

Assalamualaikum...

Ni 1st time aku mengenali chairbox..haha.ketinggalan kan...apekah itu???

masa soping kat Sogo terjumpe mende alah box comell ni...

Bese la jumpe box ni kan..boleh letak barang kat dalam..

Banyak kat Jusco dengan design yg kiut gitu..masa kat Sogo dapat harga rm13 je..murah la tu..harge sebenar??entah...

Tapi box ni berat...incik suami cakap,boleh buat duduk ni..mcm kerusi tu...

Aku ni musykil je..kuat ke??kukuh ke?kang duduk kat atas,terus terperosok dalam box.ngeeeee...^^

bile pasang je,terus die try duduk..lepas tu suruh aku pulak test.was was jugak..

Tapi,sekarang dah jadi kerusi untuk aku iron baju..hihi..

Sebab,keje iron baju keje beliau amat lama rasanye..tak larat berdiri lame.dulu aku turunkan terus iron board tu..aku besila je sambil iron..sekarang mane nak boleh duduk lame even alas bantal kat bawah pun..lenguh habis..

Sekarang tak boleh duduk lame...so,jarang jugak la tengok tv lame-lame.. T_T

posted from Bloggeroid

8 comments:

  1. Errr...hubby akak duduk, patah!

    ReplyDelete
  2. hana simpan beg kecik dalam kotak ni. bute je kan. mcm2 saiz ada

    ReplyDelete
  3. wah!!!murahnya....x dapat harge camtuh...nak lagik 2 in 1...mesti bez...hehheheh....

    ReplyDelete
  4. suka kotak mcm nie, sbb boleh simpan brg mcm2..xselerak rumah

    ReplyDelete
  5. wahh boleh buat multipurpose.. sangat baguss hehehe

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page