Pink Diamond

10 October 2011

"SEGMEN NASZ : MEH KRITIK BLOG GUA"

Klik banner untuk join

Kali ni nak join segmen bro Nazs..
Sebab aku pun nak improve blog aku ni kan...
Nak tau jugak apekah kelemahan blog aku di mata blogger-blogger lain..

p/s : Semoga dengan teguran kawan-kawan, blog aku akan lebih kemas dan tak terlalu merapu meraban..hehehehehe...

S i l e t e k a n L I K E l e p a s b a c a . t e r i m a k a s i h . m a c a m p a k s a p u l a k.  .h i h i

25 comments:

  1. thanx sudi join. suka background blog ni. comey sangat. lagipun blog ni tak la berat sangat. bagi saya dah ok dah.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  2. akak datang dr segmen sama, rasanya blog ni ok je, nampak kemas, suka

    ReplyDelete
  3. Hai Putri ase blog awk ok.. loading ok.. cantik.. kemas..

    ReplyDelete
  4. hai..
    cik ana dtg.
    pd cik ana blog cik may
    ni dah o dah..
    simple+kiut je..
    sweet gitu..hehe


    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  5. blog ni cute la, n sangat kemas

    ReplyDelete
  6. hye dear ! ryn datang dari segmen incik NASZ :)
    nak kritik ? hehe..
    pasang shoutbox laa dear..
    senang nak tnggal jejak :) hehe..
    sory yurp !

    ReplyDelete
  7. Eza rasa ruang entry patut dilebarkan lagi kot..Lagi satu, widget followers tu kalau boleh letak kat atas.. um, senang nak cari kalau nak follow..Btw, just nak gtau apa yang eza rasa je..Sori, kalau tersilap bahasa...

    Jempot ke blog Eza jugak key…Kritik je apa yang patut, eza akan pertimbangkan apa yang kritikan-kritik korang..Hehe. I welcome u to come to my land at http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-meh-kritik-blog-gua.html

    Kalau suka blog Eza, follow la sekali yea.. Toche-Toche.

    ReplyDelete
  8. ok jer. .tade masalah kot. .juz mase loading jer lmbat cikit. .maybe bukan blog awk yg lmbt loading nie. . b.band sy kot yg lembab cm kura2. . hehe. . pape pon cantik blog nieyh. . jangan lupa komen blog sy jugak eq. . http://daxmanje94.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-meh-kritik-blog-gua.html

    ReplyDelete
  9. ci may!! genk marah ne awak kritik blog genk hmm..
    hehehe..
    anywy genk bukn sja2 letak chat box tu kat tengah,tpi benda tu kuar sendiri..genk tgh atasi masalah tu skng..makasi atas teguran..tanda anda prihatin dgn blog genk..

    komen genk ttg blog cik may pula,,erm...cantik but,macam berat je..lambat lah nak load..cer cik may cek berat blog..

    ReplyDelete
  10. Memang tak puas hati dengan blog ni!!

    Cantik,comel,loading page laju!!Ahh terlalu sempurna!!

    *hehe..salam terjah n follow..jom kritik blog saya pulok~

    ReplyDelete
  11. haii..
    bl0g kmu prfect uh..sy suke ^^,

    ReplyDelete
  12. dah buang komen jerit hehe!! thanks :)

    ReplyDelete
  13. time loading dah laju..ok dah ni..=)

    Entry terbaru aku "SEGMEN NASZ : MEH KRITIK BLOG GUA"

    =)

    ReplyDelete
  14. mksud awk dgn bling2 kat blog sy tue yg mane eq?

    ReplyDelete
  15. pink lagi ..hehe mmg pink ni lawa as a ladies,tp lau cbe cri pembaharuan lg cun page awk neh :)

    selamat berkenal ye. ni je yg sy komen.lain2 org lain pulak .

    ReplyDelete
  16. comel je blog dia...nak follow lah..hihihi~

    ReplyDelete
  17. hye. datag dari segmen nasz. hehe. blog ni cantik dan kemas. loading page pun tak ada masalah. cuma nak komen pasal daisypath tu. terkeluar sikit dari border.hehe..

    jom kritik blog saya pulak :)

    ReplyDelete
  18. suke cara susunan blog ni... sangat kemas smpai wat saya jeles... :)

    http://ilusi-fantasidunia.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-meh-kritik-blog-gua.html

    ReplyDelete
  19. dri segmen sama..
    blog cantek , suke background blog ni!..sidebar pun dah kemas..rase nye smua dah oke ;)

    ReplyDelete
  20. blog nih ok saja.. cantik.. tema sangat menarik.. x semak pon...heheheh... happy blogging k..:)

    ReplyDelete
  21. Dari segmen yang sma..
    Nice blog! Cantik,kemas and ringan :)

    ReplyDelete
  22. blog ni comel, cepat loading dan cantiklah... he he he ~

    awak suka warna pink ke?

    ReplyDelete
  23. salam n hye~!!
    dtg dr segmen yg same.. blog nie cute!! tp.. xde shoutbox la.. XP

    jmput komen blog sy ye:
    http://greennnpanda.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-meh-kritik-blog-gua.html

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page