Pink Diamond

31 October 2011

:: NI SELUAR TIDO BARU!! ::


entry ni agak berhabuk sikit rasenye...sebab dah lama kot...haha...
aku ade join GA dari Full house...hehe...
pastu aku dapat suar tido itu..gembire.. ^__^

ekceli suar tu aku dah terima sebelum aku kene outstation kat Kelantan selamat 4 hari...
Lepas tu,  aku da kene pegi Penang selame 4 hari pulak....
dan hari ini baru nak hapdet entry ni...fuhh....~

Dapat 2 helai babe....lalala.~


2 comments:

  1. dapat free jer...best2...comey plk tu sluar tido tu....

    ReplyDelete
  2. bestnyer dpt sluar tido free...best2..mesti lg nyenyak tido..=)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page