Pink Diamond

24 October 2011

:: NAK BELI PERFUME FREE DUTI KASTAM?? PART 3::

Hallu...lunch hour sudah..nak hapdet sikit lagi pasal perfume neh.aku ni sampai tak makan tau.hehe..
Ini perfume original..tapi stok kastam ye..sebab tu la murah..
Untuk entry perfume sebelum ni, klik kat PART 1, PART 2..

2. Escada Escape Lounge
3. Hugo Boss Sunset
4Gucci Envy Me-reserved

1. Gucci Flora - Sold
2. Emporio Armani Diamond

p/s: nak order tak?nak list perfume yang aku ade?nak tau harge??(memang murah giler) korang emel je kat mayzura@spnb.com.my  . aku akn forward list kat korang..& cara pembayaran..emel tu je aku rajin bukak time keje...saje tak letak harga kat sini sebab tak nak ade orang lain amik kesempatan pulak..

13 comments:

  1. may.. yna emel x balas pun tau :(

    perfume yna nak pulak dah sold :(

    ReplyDelete
  2. yna..boleh order yg lain..stok ari2 smp bile buat order baru.. =)

    ReplyDelete
  3. cik may..emporio armani diamond tu ade eh??

    ReplyDelete
  4. kronik a.k.a dayah : da try reply emel awk..tapi tak lepas..fail..kenape ek?

    cik Nut ; Aah..available lagi.. =)

    ReplyDelete
  5. aah..yg tu 100ml..klu nak perfume lain blh request...blh restok sml... =)

    ReplyDelete
  6. CM emel kat sini... krOnic_gurlz85@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. may..
    yna dah anta 2 emel kat may smlm tp x reply lagi..

    nie emel yna
    nurkhairolina_1928@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. takda pun may :(

    yna nak 212 sexy pink dan CK for men..

    ReplyDelete
  9. cik may..diamond tu ade miture die x?

    ReplyDelete
  10. dear,

    Gucci flora price berapa?
    and berapa ml?

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page