25 October 2011

:: BOLEH ORDER PERFUME DAH.. ::

>> Untuk entry perfume sebelum ini, klik kat PART 1, PART 2, PART 3 <<

Okei..nak bagitau banyak mende dalam satu entry ini...
Mule-mule pasal perfume...ada yang dah emel kat aku tanye pasal harge dan list perfume yang ada...
Rasenye semua aku dah reply....kalau ada yang tercicir tolong tinggalkan komen kat entry ini okei??

Okei..part gambar-gambar perfume yang aku upload ni, bukan dalam gambar tu je stok yang ada..ekceli banyak lagi..tapi FYI, tu perfume yang orang tempah dan bayar deposit..so kalau ada yang nak order,boleh la buat tempahan...aku ni bukan full time bukak shop online.kadang-kadang je bile rajin akan hantar stok kat kawan-kawan.so, tak nak tanggung risiko jugak amik stok banyak-banyak tanpe tempahan.

Sape yang betul-betul serius nak stok perfume ni, boleh depositkan separuh dari harge perfume.(mane yang dah emel tu mesti tau harge kan..)Aku perlukan deposit tu untuk pastikan korang betul-betul serius nak beli..

depositkan ke acc MAYBANK - 164351131545 - MAYZURA BINTI MUHAMAD KHUDORI

Bagi yang guna M2U, terus emelkan kat mayzura@spnb.com.my ye..so, aku boleh cek kat situ jugak....
Yang gune mesin ATM, emelkan no rujukan slip tu kat aku...jumlah amount dan yang sewaktu dengannye..
Then, emelkan jugak detail anda..kalau yang nak kene pos tu, bagi alamat penuh ye..aku akan inform charge untuk postage sekiranye ada yang nak item di pos..tapi aku prefer korang COD je kat Tesco Ampang.

p/s: mintak maafla..mungkin agak menyusahkan korang...sebab takde form...tapi tu la...aku buat ni part time je..

okei..pastu nak inform pasal segmen aku ari tu..terpaksa aku pendekkan dateline segmen tu..sebab aku rasa aku dah tak sempat lagi nak update segmen tu...sebab sekarang ni keje tengah tersangat banyak..

Last week kene outstation Terengganu + Kelantan....4 hari jugak kat sane...hari ni dah kene pegi Penang pulak...4 hari jugak...pfftt......paper work tengah banyak kene setle..sebab tu la aku tak sempat nak bagi extra commitment kat peserta segmen..mintak maaf sume.. T____T

2 comments:

  1. may..
    x dapat la emel yg may reply tu :(

    nurkhairolina_1928@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. yna...cik may da htr emel baru..pki emel yahoo cik may..dpt tak?

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page