31 October 2011

:: LAGI STOK PERFUME FREE DUTI KASTAM ::





Antara stok miniature yang dah dijual dan yang masih available..stok boleh order lagi yang baru..jangan risau.

p/s: nak order tak?nak list perfume yang aku ade?nak tau harge??(memang murah giler) korang emel je kat mayzura@spnb.com.my  . aku akn forward list kat korang..& cara pembayaran..emel tu je aku rajin bukak time keje...saje tak letak harga kat sini sebab tak nak ade orang lain amik kesempatan pulak..

2 comments:

  1. hamboi...dh bisnes eh may? hehe gudluck okeh =)

    *may, blog munna dh tukar url tau,hope ko luangkan masa kejap unfolo blog n folo smula di url baru www.munnafendy.com

    thanks may =)

    ReplyDelete
  2. ahahaa... j'adOre dior and bvlgari aqva is mine... wahahaha...may maaf sesangat tersalah tempat tOk pick-up ^^,

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page