10 October 2011

:: MAYBANK2U DAH KENE GODAM KE?? ::

Kejutan untuk aku...
Plan nak tengok akaun maybank aku ni ha...
Bukak je Maybank2u tengok dah jadi rupe ini..
Ape sudah jadi????

p/s : korang bukak Maybank2u tak?ade jadi macam ini??

T e r i m a  k a s i h  s u d i  b a c a  e n t r y  i n i  d a n  L I K E  e n t r y   i n i . .

5 comments:

  1. betul ke address dia tu
    cam salah je May

    ReplyDelete
  2. kne tgk betul2 website tu taw...
    www.maybank2u.com.my bukan www.maybank2u.com

    ReplyDelete
  3. sll nak log in, google dulu maybank2u..yang ni, da letak m2u as feveret..terus klik je la..terus jadi gtu..ni mcm takut nak log in lagi...

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page