Pink Diamond

6 October 2011

:: NAK TEGUR SIKIT..TAPI JANGAN KECIK ATI LA ::

Aku ada buat segmen untuk menambah follower sape-sape yang nak tambah la kan..
So, aku pun terjah la blog mereka yang dah join segmen aku...
Terjumpe la beberapa blog (banyak jugak la) yang leceh untuk aku tinggalkan jejak kat situ..
(aku je la yang rase leceh..orang lain tu aku tak tau la...)

Ni aku nak tegur je...
Jangan la ade yang sentap bagai ye..
Ade banyak sangat blog yang kene type word bile nak letak komen..
word macamane?meh tengok kat bawah ni..
Ha...nampak tak?huruf yang kaler merah tu...

So, mintak sangat-sangat.....tukar setting tu ye???
Aku ni dah la malas nak menaip..
yang aku tau, taip je komen nak post terus..hihihi...

p/s : kalau ada yang cube nak mengubahnye, tengok tutorial tu kat sini..sebab aku dah pernah tegur dan buat entry tu sebelum ni..

d a h  b a c e  e n t r y  n i ? k l i k  L I K E  k a l a u  s u k a  y e . .

10 comments:

  1. selalu gak came accross blog yang nak kan word verification tu

    kadang2 tak muncul
    teros spoil nak mengomen...

    ada tu plak....
    dah masuk banyak kali dah email address password..but still tak boleh reply...

    ReplyDelete
  2. kadang2 nak ngomen kene letak verify word, nak gi add sebgai follower pon same..letih....

    kekadang naik BP kiter..hahah

    ReplyDelete
  3. eh samelah kite..x sukelah nak kena verify word bagai

    p/s; nak join segmenlah ngeeee

    ReplyDelete
  4. same la kite,

    rase mals je nk post coment kt blog cengginie

    ReplyDelete
  5. majoriti bw ari ni nak komen sume kne verify..lenguh bibik~
    =,=

    ReplyDelete
  6. ya ya ya.
    agak susah kak kalau ada word verification ni. ;)

    ReplyDelete
  7. sm la.. sy pun xbrp suka gak camni..

    ReplyDelete
  8. owhh~ agak susah nak mengomen kalau ada word verification ni.malas nak taip.hahah :D

    ReplyDelete
  9. i tak suke word tu..tapi lau bw lau ade gak yg macam ni..i layan kan jela huhu

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page