Pink Diamond

24 October 2011

:: NAK BELI PERFUME FREE DUTI KASTAM?? PART 2::

Untuk entry perfume sebelum ni, klik PART 1..

Hai!! morning..ari ni berkejar-kejar taip entry kat opis sebab dah nak masuk 8:30 am..azam baru untuk hari ni nak buat keje tanpe membuka blog ini..hehehe...^__^

Last week, aku ade nak hapdet pasal perfume 2nd batch yang aku dah amik...tapi tak jumpe kad reader..so hari ni kene hapedet untuk 4th batch kot...adeii.....Y__Y

Order & Sold Batch 2

Yang 4 botol besar ni semua ditempah & dah habis..

Untuk miniature pulak, yang mane tengok ade bulat-bulat pun dah habis..yang tak sempat ambik gambar pun ada..
Untuk batch kedua, tinggal beberapa botol miniature je...

Order & Sold Batch 3


Alamak!!Lupe amik gambar perfume Gucci Flora...dah ada orang beli..ekcelli 3rd batch ni dorang tempah 3 botol perfume besar...tapi tak sempat amik gambar....sori ek???

Order & Sold Batch 4



Untuk batch yang keempat pulak baru restok malam tadi...Housemate aku rembat dulu Gucci Flora!!Bau memang terbaek!! hehehe...Yang Daisy Marc Jacobs tu, housemate aku kata sebab Selena Gomes pakai, die beli la..(erk!!!betul ke aku spell tu?) hehe...^__^

Untuk info, aku hanye akan amik order perfume ni bagi orang yang berminat je..bagitau perfume ape mau, aku akan check stok..if ade i will inform later..(mintak mahap..broken english...lala..~ )

p/s: p/s: nak order tak?nak list perfume yang aku ade?nak tau harge??(memang murah giler) korang emel je kat mayzura@spnb.com.my  . aku akn forward list kat korang..& cara pembayaran..emel tu je aku rajin bukak time keje...saje tak letak harga kat sini sebab tak nak ade orang lain amik kesempatan pulak..

No comments:

Post a Comment

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page