Pink Diamond

19 July 2011

PESANAN KHAS UNTUK MUNNAFENDI

Tak sempat nak follow segmen 3 blog pilihan dari BEN ASHAARI..
Petang ni tibe-tibe sibuk melanda-landa diri aku...
kepada cik MUNNA, time kasih la pilih blog i yang comot ni sebagai pilihan..hek3...
.
.
Tengahari esok dah start travel ke Temerloh...then terus ke Kuala Terengganu..
So,sekarang ni masih lagi kat opis menyediakan dokumen untuk merantau di pantai timur selama 3 ari..;(
Dalam ati...gembiranye ke Terengganu again...;)
hopefully dapat singgah lagi kat Chillada Seafood...
JJCM la..ape lagi...
.
.
MUNNA, saye tak tau macamne nak drop komen kat blog awak...canggih sangat...
Nanti ajar ye...hehee..
Tak sempat nak godam lebih-lebih..sebab time keje kan..
tengok-tengok je la...




2 comments:

  1. nak pergi negeri Ammar ke? BESTNYA... Rindu lah kat Terengganu

    ReplyDelete
  2. selamat berholiday kak. hehe :p

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page