29 July 2011

BW SAMBIL TAMBAH FOLLOWER

Talk About Everything

Hai Yuyue!
Hari ni saje nak isi masa lunch hour yang lama..join segmen Yuyue pulak la..
Blog ini sudah 5 bulan...
Tapi dulu jarang hapdet entry sebab macam NO idea untuk hapdet...
Tapi,tibe-tibe je dapat duit dari nuffnang..terus menghapdet entry dengan pantas.
Follower???
Ada 43 jer...hehehe...

Nak Tag 3 orang kawan ai..
Dean , Kak Bedi dan Munna

Nak join jugak ke segmen nih?? klik kat sini je.

Sekian.. ~

7 comments:

  1. yezza~ keen pon ada join gak segmen ni.. dh jd follower kat sini.. slmt berkenalan ye~~ hrp2 pasni kita makin rapat.. ^_^

    ReplyDelete
  2. hye .. selamat kenal zura ...

    selamat menyambut bulan ramadhan ..

    ReplyDelete
  3. Diana datang dari segmen Yuyue and follow sini :)

    ReplyDelete
  4. Elllowww...hehe...
    Fie Anis singgah sini sambil folo...

    ReplyDelete
  5. Tak join segmen ne,,tapi genk tetap terjah
    Bulan Ramadan Bulan Mulia,
    Bulan Memberi Seribu Rahmat,
    Genk kemari ingin bertemu anda,
    Salam Perkenalan untuk anda.

    Follow sudah,komen pun sudah,
    Bertambah sudah follower anda,
    Marilah datang menerjah,
    Datang menerjah ke blog saya.

    www.genkcorner.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. salam ramadhan & selamat menjalani ibadah puasa...

    singgah dari segmen BW sambil tambah follower cik yuyue stories...

    follow sini...jemput singgah ke blog saya..

    http://ciksufarida.blogspot.com/2011/07/segmen-bw-sambil-tambah-follower.html

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page