Pink Diamond

18 July 2011

JANGAN JEALOUS HOKEI!

FOTOGEDIX PART II
pheww...penatnye ari ni..rasa macam berlari 500m je buat keje hari ni..penat-penat...amik nafas sekejap..
Tadi (kalau belom sila picit word 'Tadi' tuh)dah tengok cite aku mengade-ngade dengan menjoin kan diri untuk berposing dengan baju-baju daripada Kak Ayu Firzara Collection, maka aku nak tunjuk (macam nada riak tak?? wehehee..) habuan yang aku dapat hasil fotoshoot tuh..

Taraaaa...!!!!

Aku dapat 1 tudung Lycra Thai Silk kot namenye, 1 Selendang & Voucher RM50...
1 more thing,dapat kawan-kawan baru..dari dunia blogger....
Munna,Kak Ayu,Kak Haniza and kawan-kawan dorang yang jadi pemerhati sambil gelakkan kitorang..

hmh..tak sabar nak guna voucher neh..tapi rasenye website tu under maintainance lagik...
sabar-sabar...

Thanx ye Kak Ayu sebab bagi doorgift ini....Munna pun dapat jugak kan..;))

Sekian..~

No comments:

Post a Comment

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page