12 July 2011

AKU JOIN CONTEST THE BEST PICTURE OF ME :)

Untuk join,klik kat SINI YE!


Gambar ni adelah untuk tatapan OWNER CONTEST =)

Best tak gambar nih?hehehe..aku rase macam tak berape best...=D Tapi sebab aku tengah gedik nak join contest ni,aku amik je la gambar yang ada.Pastu gambar ni la yang agak 'full'..
Gambar ni ditangkap mase baru balik kenduri..Mase tu bawak kamere besar kan..semangat la posing tepi highway..Kameremen pulak tengah asah 'skill' tangkap gambar.
Gambar ni tak edit pape pun..sebab memang malas nak meng'edit' gambar.=)

Antara 3 orang yang aku nak TAG adalah
2) INA
(korang-korang,meh la join aku menggedik..hik3..)

Sekian..~

2 comments:

  1. Comel ! TQ sebab support contest Sofea ! Goodluck ye ! :D

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page