Pink Diamond

18 July 2011

PERGH...NGADA-NGADA HABIS..

Hari tu aku ada la ter'view' entry Bro Ben pasal Kak Ayu mencari Model..AWAS!!! Aku bukan model..tapi mengade-ngade je lebih... Sebenarnya aku suka bergambar..Tu yang nampak agak gedik bile terbace entry tu...ngaahaha...Malunye nak tunjuk gambar aku yang gemuk ni..hekhek..

Sejam jugak aku berputar-putar mencari lokasi kejadian...Mujur la Incek BF ni hebak jugak mencari jalan..Jumpe jugak...Aku dah give up kot time tuh...

kak ayu ni pemilik blog online...ada baju muslimah...tudung...cardigan..skirt...tudung,kemeja & skirt yang aku pakai tu semua dari collection kak ayu..


[DSC_0095%255B4%255D.jpg]
Credit pic tok Pemilik Blog Shop ni

[DSC_0164%255B4%255D.jpg]
Credit pic pemilik blog shop ini

Sapa-sapa yang berminat nak tengok collection beliau, boleh klik kat SINI dan di SINI JUGAK...

p/s : Aku suke giler pakai tudung & baju kemeja tu n blouse pink dari koleksi Kak Ayu..hehehe...
p/s lagik : Kak Ayu ni ade banyak blog yer...hati-hati..hehehe...tapi semua link ke blog beliau aku dah hapdet kat atas tu..

Jomla shoping wey...
Sekian...^_^

5 comments:

  1. woohooooo update laju2 meh....hehe
    xdan nak update nih...adoi =.=*

    ReplyDelete
  2. haha..nampak tak ayt tunggang langgang di ats??sebab kejar lunch hour la nih..ngeee...^_^

    ReplyDelete
  3. ee...tak la..suke2 je...gemuk mcm ni mcm ne nak jadi model..huk3..

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page