10 February 2017

TOLONG SAYA PILIH WATERMARK!


Hai. Selamat Pagi! Salam pagi Jumaat yang berkat.. ;)

Semalam dah cuti sehari.. Duduk rumah main pondok-pondok dengan anak-anak.. Yang sorang dok curah bedak.. Sorang lagi punggah barang.. Macam tu la kita bercuti di rumah.. Hehehe..

Semalam, sebelum suami keluar kerja, sempat dia draf kan saya beberapa design untuk watermark gambar-gambar dalam blog & barangan jualan online saya. Draf through handphone je sebab aplikasi kat handphone sekarang dah canggih. Sehebat penggunaan komputer. Tapi yang canggih-canggih tu suami je rajin guna sebab rajin explore. Saya tak sempat nak explore.. ;')

So, nak tanya pendapat uols je la... Yang mana satu paling comel untuk saya guna? Saya suka yang ala-ala cute comel je...






Kalau dah kata saya suka yang comel-comel, of course la saya suka gambarajah watermark nombor 1 dan 2...

Tapi, watermark 1 dan 2 tu, keduanya saya suka..

Haha..

Nak pakai yang mana satu ye.. ?

Help me. ~


3 comments:

  1. Watermark ni untuk apa ya? Kena sesuai juga untuk apa watermark ni...kalau no 3,4,5 tu lebih kepada watermark syarikat kan?

    ReplyDelete
  2. Rose suka yang pertama tu. Cantik!

    ReplyDelete
  3. su suka watermark no 2. kalau akak jual pakaian, mmg sesuai guna watermark no 2 sebab dah bg hint tntg produk akak

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page