8 February 2017

Giveaway Sephia by Nik Ainaa


Hai.. Selamat Pagi...

Dah lamaaaaaaaa sangat saya tak join GiveAway. So ni adalah julung kali saya join GiveAway selepas beberapa tahun sepi diri.. Sepi tau.. Mane tak sepi? Setahun 4 ke 5 ketul entry.. Ngehihihihi....

So tahun 2017 ni kekonon nak buat comeback di celah kesibukan sebagai anak,isteri,ibu,pekerja,peniaga online.

Pagi tadi saya  melawat page blogger, jumpa entry Nik Ainaa. So i choose nak join GiveAway ni. Sambil kenal-kenal bloger alaf baru..Saya ni kire bloger alaf lama la kot eh?eh? 


Kalau nak join GiveAway ni, klik je banner kat atas ok? Terus akan di bawak ke entry nik Aina..

Saya dah follow blog awak ye Nik Ainaa.. ;)

Nickname blog saya Cik May. Fb dan IG saya @mayzurakhudori.

Wish good luck to u all..And for my self.. kikiki...

Tq sudi baca.

bye!

No comments:

Post a Comment

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page