17 February 2017

PACK BEG KECIL UNTUK BIRTHDAY

Assalamualaikum.

Hai!

Salam Jumaat semua. 😊😊

Birthday anak dara saya yang ke4 tahun dah hampir tiba. Tahun ni nak bagi dia sambut dengan kengkawan kat Tadika. Last year tak dapek sebab mama tengah berpantang dengn adik Qayyum. Hehe..

Tahun ni dapat la tempah kek idaman kakak Qaira untuk birthday. Dia requested kek frozen.

 

So semalam mama sibuk pack beg untuk kawan-kawan Qaira.

 

Tak tau nak letak apa. Abah Qaira beli la pensil kat Kaison yang ada kartun & kipas tu..


Sebab rasa comel pulak mende alah ni.. Qaira  suka tiup kipas kat pensel ni.

 

 Tu je isi kandungan beg ni.

Takde gula-gula. Dah bagitau abah dia, no sweet, no choc.

Budak-budak memang suka. Tapi tak nak galakkan lagi makan.

Next entry pulak kite cerita sambutan birthday kat Tadika Qaira ok. 

Tq sudi baca. 😊

Bye~~

4 comments:

  1. Tanda harga jangan lupa buang... hehehe... budak2 even bagi pensel 50 sen pun dah suka...

    ReplyDelete
  2. happy bithday dik qaira. terliur pula tgk kek frozen tu hehe

    ReplyDelete
  3. skrg ni, kalau kek birthday budak2 mesti frozen atau didi & friend yg macam tu la 😄

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page