1 February 2017

Short Trip Ke KLCC Night View

Assalamualaikum.

Hai. Selamat pagi. Curi masa sikit update blog pagi ni.. 💆🏻

Hari sabtu baru ni saya & family ke KL.  Emak & Bapak mertua saya datang KL melawat abang ipar yang kene tahan di hospital suspect denggi..

Lepas magrib macam tu kami gerak dari KL nak balik ke Sg Buloh.

Tiba-tiba eh!

Parking kereta kat depan KLCC..
 

Blurr pulak gambar ni kan?

Tapi ni je la yang nice sikit gambar dorang berdua ni. Yang lain semua ke lautan pacific..

 
Dulu duduk kat KL tak heran pun nak bergambar kat sini..

Since anak pun dah besar, tak salah la kite pergi lagi abadikan kenangan bersama anak-anak.

Giteww..

Tq sudi baca. Hiks!

Eh! Jangan kidnap gambar anak saya ok! 

1 comment:

  1. Lama dah x ke klcc.
    Tempat jatuh lg kan dikenang.
    Ni kan plak tempat bercinta :-) ha ha...

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page