Pink Diamond

1 July 2013

Selamat Bertunang Auntie Yana

Semalam pergi majlis pertunangan opismet kat jalan iph KL...patutnya majlis start pukul 12~3pm...tapi aku sampai umah opismet aku pukul 3pm..padanla orang dah takde pun..hehe....
 
Konon nak pi pukul 12 tengahari..tapi anak tido pulak..dia bangun pukul 1230 terus siapkan..lepas zohor baru gerak..bila dah sampai kat alamat dia bagi,pusing-pusing cari umah Yana ni...
 
Call akak opis yang otw jugak..katanye umah Yana paling besar kat area tu...memang jumpa dah umah paling besar.ramai gile tamunya.tapi macam segan pulak nak masuk..tunggu akak opis tu sampai lah...
 
Rupanye aku salah rumah!mujur tak masuk umah tu..haha...akak tu tunggu aku kat umah yang lagi satu dalam kawasan yang sama..aiseymenn..kalau aku redah je umah tu,komfem kene bahan setahun dengan laki den...
 
Sampai umah yana, tengok dah tak ramai orang..hehe....tu la..datang time majlis end dah kan...
 
Si kawan tu kelam kabut bawak makanan masuk dalam umah tok kami-kami...lepas tu dia pi bergambar sat kat atas buumbung tingkat atas sementara aku makan-makan...
 
Dah siap makan, dia tak turun lagi..pe lagi..melaram tak hengat la..
Hehehe....sejak ada anak ni, abah Qaira sepoting sikit ambik gambar bersama..hehe..ooh...gebusnya anak mama ni.. =)
 
Bila Yana turun balik, kitorang ready nak balik dah.akak opis tu nak balik Balakong.aku pulak, nak sambung bawak Qaira pusing Tasik...so, abadikan kenangan bersama tunang orang... =)
 
 
Aku rasa tiap kali berjalan hujung minggu macam pakai baju same je..muahahahha...sebab tak banyak sangat nursing wear...adalah 3~4 lai...tapi baju ni je macam senang sikit nak nursing in public!
 
Tapi, semalam rasa baju ni sangat longgar...gelebeh je pakai...mula la nak singsing lengan sampai siku...pun melurut lagi baju tu..aku yang kurus kah ataupun baju yang mengembangkan dirinya sendiri???
 
p/s : feeling-feeling dah selim katenye keeennnnnnn!

5 comments:

  1. hihi..cik may da kurus la tu..hihi

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum May...selamat bertunang yana...:)

    ReplyDelete
  3. dah kurus la maknanya tu..
    boleh la makan macam2 lepas ni..hahaa

    ReplyDelete
  4. bab slim tu aku jelezz k..haha

    pssttt beli mn bju tu?

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page