Pink Diamond

22 July 2013

keyword tak bole bla la...


Pagi-pagi sampai opis terus bukak acc nuffnang..sebab dah banyak hari tak update blog... Y____Y

Mula-mule op koz la tengok earning dulu..hikhikhik..tinggal 2 ketol je BE...nasib ko  la labu.. hehe...ada 2 ketol tu lebih bagus dari takde..kennnn....~

lepas tu gi tengok keyword...

Aik...keyword tu pun ada orang google ke???

Baik-baik kak..ni bulan ramadhan...ehehekkkkkk.....

Lain yang die search,tetibe kuar entry resepi telur bungkus...yer dok????bulan puasa ni, entry resepi je la paling hit!

p/s:konfiden je 'akak-akak' yang search tu kan...sebab ayat dia 'telor laki aku 2 bijik' .. tak gitu??? hehehe

 

7 comments:

  1. hahahahaa,,, adesss,,, parok parok,, wakakakaka

    ReplyDelete
  2. nasib baik dia taip 2 bijik, kalau 3 bijik tak ke pelik tu.hahahaha

    ReplyDelete
  3. blog ko mmg terkenal dgn telor kah? hahaha

    ReplyDelete
  4. hahaha macam takde mende lain nak gugel

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page