29 July 2013

Iftar di Rahman Palace BBQ & Steamboat wif Qiara

Baru-baru ni, aku dan bebudak opis bercadang nak bukak pose sama-sama kat Rahman Palace BBQ & Steamboat..sebab utama??murah!!hehe

RM24.90 untuk dewasa..macam-macam ada selain dari menu-menu seafood yang sedia ada untuk di bakar dan di stim botkan...hihi..nasik lemak ada..laksa ada..nasik goreng ada..bihun ada...nasik berlauk ada...air pun banyak jenis..

Kedai ni kat tepi highway je...highway nak hala ke Kuantan tuh..kedai ni berhampiran dengan Shell sebelum exit ke highway Kuantan...boleh kata belakang Shell je la..so, korang kene masuk ikut Shell tu dulu untuk mengelakkan terlajak jalan..kalau dah terlajak, jauh pulak nak u turn..yer dak???

Macam bese, tak dan nak amik gambar makanan-makanan tu sebab sibuk dukung Qaira...tak bawak Qaira punya stroller sebab bonet kete penuh dengan kuih raya budak opis tempah..hehe...

Kami reserved 2 table..
Photo

Abah si Qaira ni mestila joint jugak..hehe....dia sibuk bakar-bakar...kalau dia tak sua kat pinggan aku hasil 'masakan' dia, tak makan la aku gamaknye..heee..

Kesian si Qaira jadi mangsa gomolan semua orang..muahahahaha....semua dok puji si Qaira yang murah senyuman...haiiii.. ;)
Kelam kabut memasing nak merasa pegang Qaira yang bam-bam tuh!Qaira memang tak ngamok pe la..dah puas tido...

Alhamdulillah, Qaira boleh tido even tengah bising dan ramai orang..kalau Qaira ngamok, pening jugak rasa tengah ramai orang tu kan...aku memang dah bersiap -sedia balik umah dulu untuk tukar Nursing Wear..hehe...senang nak Nursing In Public..

Lambat jugak memasin gerak balik..pukul 9 malam kot majlis bersurai...masing-masing kekenyangan..


3 comments:

  1. behave betul Qaira ni..dpt le mama n abah mkn dgn heaven nye kan..hehehe

    geram nye tgk senyuman dia..meh nk picit2 pp hihihihi

    ReplyDelete
  2. wah..bestnya makan steambot.. puasa ni tak makan lagi stramboat..hehehe

    ReplyDelete
  3. aah awak kita baru kawen sebulan lepas.. malunya kita..huhu

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page