28 July 2013

Qaira Qaisara 5 month!

Bulan ni Qaira sudah pun 5 bulan..baru ni bawak Qaira gi checkup 5 bulan kat klinik...Qaira sekarang pun takde dah ngamok-ngamok macam dedolu...baik je.... =)
Sementara tunggu giliran, amik gambar dengan si bam-bam ni...
Tapi sekarang tak mo dok diam dah.sebok terloncat-loncat time pegang Qaira kat riba..eksaited je si bam-bam ni..
Bila nurse panggil, terus masuk dalam bilik, bukak baju & pampers Qaira sebab nak timbangkan,,,tengok-tengok, 6.9kg...naik 900gram je...mungkin sebab demam hari tu...so, ada susut sikit la berat Qaira..
Qaira tak dicucuk pun sebab still makan antibiotik dari hospital...so, cepat la kami balik..
Hantar Qaira gi umah ibu dia..then, aku pun gerak ke opis..pukul 915 dah siap bersedia di opis!

7 comments:

  1. assalamualaikum May...sekejap je dah besar yer...:)

    ReplyDelete
  2. cik may makin cantik.. baby awak pun cute :) semoga sehat selalu :)

    ReplyDelete
  3. alolo, dah besar dah Qaira. hehe. comel ^_^

    ReplyDelete
  4. alalala...

    qaira memnag rajen senyum ke?

    ReplyDelete
  5. ibu Qaira dah makin kurus dan tmbh berseri2

    ReplyDelete
  6. macam x caya dah besor anak dara somel ni.. murah betul dgn senyuman..hehe

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page