12 December 2012

Scan 4D 121212 for 7 month di Klinik Fauziah Ampang

Assalamualaikum...


Last week,aku telah mengsetkan apoimen untuk scan my baby..terdetik nak google tempat scan yang ok,murah dan berbaloi...ade terbace jugak the best time utk scan 4D is 28-30 weeks..so,aku scan pada 28 weeks..ngam2 woo..sebab kalau bb terlalu besar,nnt dah tak nampak sangat pergerakan masa scan..erm.tu yg aku google la..betul ke tak,kurang pasti..:)


Maka,terjumpala Klinik Fauziah..ramai orang menghapdet cite hasil scan dengan bayaran memuaskan...rata-rata bercite pasal kehebatan jezlin memujuk bb untuk tunjuk muka mase proses scan 4D dibuat.aku pun terpengaruh..hehe..


Bayaran RM100.masa scan lebih kurang 20-40 minit.tapi akan jadi lagi lame kalau bb tak nak bagi good coorperate.hihi..kalau tak nampak muka bb,tiada bayaran la.sebab tu Jezzlin akan pujuk bb sampai die tnjuk muka..


Kebetulan pulak,my bb hari ni very sleepy ok..muke die tutup dengan tangan,kaki..siap membelakangkan mama die lagik.puas la si jezz pujuk suruh die bangun..my bb buat dunt know je..


Lebih kurang 20 minit,macam tu jugak,Jezz suruh aku g jalan-jalan..nanti die panggil lagik..aku p makan sat..masuk je klinik,terus die panggil scan lagi..scan kali kedua lebih kurang 15-20 minit kot..dapatla hasil ini...



Hi!i'm 1.2 kg now...n bb gurl!!sekarang tengah ngantok n rasa nak sepak orang.sebab tu kaki naik sampai kat kepale.hihi..hidung saye macam idung papa saye kan..kan..ramai kawan mama & papa kat fb ckp saye macam papa!nanti tngu mama snap pic untuk preggy minggu ke 28 ye..tengok peyot die dah besar..:)


Ayat tu mestilah rekaan aku.saje nak bagi sedap cite.hihi...


kat klinik cni dorang bagi cd siap-siap after scan..


Boleh set appoiment dgn klinik ni secara online dan boleh reschedule appoimen secare online jugak.mudah kan!

https://www.appointmentquest.com/scheduler/2160064131

Dalam tu die bagi siap-siap klinik mane yang korang boleh pegi n pilih la masa yang available..


Ade yang suggest scan di kolej Kelana Jaya..hanye RM90 dan diberi cd jugak.layanan pun memuaskan..tapi,tak berbaloi aku gi jauh sangat semate-mate nak save RM10.sape duduk area sana boleh la try kot..


P/s: thanx for reading..time to sleep..gudnite all..:)

posted from Bloggeroid

12 comments:

  1. ermmm best nyer... mesti xsabar nk tgu ci comel ni kuar kn.....hehehe

    ReplyDelete
  2. nampak kecomelan baby tukan..canggih sungguh zaman la ni..

    ReplyDelete
  3. dah nampak.excitednya nak jadi mama hehehe

    ReplyDelete
  4. hahahaha comel, kaki naik smpai kepala...ada org ganggu marahla..murahla may kalo 4d cuma rm100, kat sini mencecah rm200 huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. Bestnya. Tak sempat nak buat 3D. Tunggu anak ke 4 lah nanti...hahaha...

    ReplyDelete
  6. aku ada gak baca pasal jezz...dah pm dia dh pun. tp xset appointment lg sebab diorang kan kuarkan schedule smggu sblm tarikh..so aku kena cpt2 booked la nnti.mybe dlm bln 2 kot? xkira btul2 lg..hihi

    betul la, mcm muka laki ko! haha...lagi mana gmbr? ko ni, ce letak byk2 sikit..tak puas la tgk.


    *may,ape nk buat nk bg hb naik? aku risau gak nih...masa cek up semalam sbnrnya aku xbpe sihat, bgn pagi kepala sakit gila..pastu muntah2.xtau la effect ke x..

    *blum bkesempatan lg nk bank in duit...mlsnye nk cari bank..tp dok risau je anak xckup khasiat..smlm cek up aku lupa daa nk amik obimin kt farmasi..terus balik gitu je :p

    ReplyDelete
  7. Alooo x sabo nak tgk baby May & Wan.. mesti comel cam mama dia.. ;)

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum May....dah semakin membesar die yer...:)

    ReplyDelete
  9. wa..jelasnya..
    baby kuat tidur ye..bagus2..buat lemak bebanyak sebelum keluar..sebab keluar je nanti ramai yang nak picit2 tangan la..picit kaki la..heheh

    ReplyDelete
  10. bile may sebut jezlin rasa ye mesti yg sama dekat seksyen 13, shah alam tu. klik link tu. memg betul pun~ huhu

    ReplyDelete
  11. terima kasih banyak atas testimonial ye , boleh refer www.3d-4d-scan-malaysia.com atau www.bayi-ibu.com/3d-4d-scan-malaysia untuk latest package ye ... kalau tidak jumpa muka baby FREE , jantina tak nampak free untuk 22minggu keatas , REFUND kalau jantina salah .. guarantee services ye ... 5d scan>> HDlive juga available di ampang , boleh refer kat facebook untuk latest update sonographer bertugas termasuk miss jezzlyn, miss celynn, miss shanice , miss ada , miss irene di facebook >> https://goo.gl/53vyFG ... cuba klik link ni ye.. sebarang masalah semasa booking online sila sms 0176202933/0164383366 (SMS sahaja) , book sahaja bayar semua lepas scan.

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page