27 December 2012

Baby sangat aktif menendang tummy mommi nye

Assalamualaikum...


Tajuk macam karangan dah...


Nak story mori dengan mommy kat luar..my baby now very active..malam-malam tu lagilah...



Before this,selesa tidur mengiring..nowdays,tak boleh dah..bile mengiring je baby mcm tak suke..gerakan dia kuat sangat..memang tak boleh tdo lah...


Dah tak tau nak buat pe...aku g duduk kat kusi depan tv..terus senyap..haiyoo..takkan kene tido kat kerusi kot???


Kugagahkan jua untuk tido kat katil..tidur malamku dah tak lena sekarang.huhu...



Perut pun dah semakin membesar dan menegang..baju kurung tinggal sepasang je muat..tapi..sekarang ni kalau baby bergerak,memang nampak gerakan tu kat perut.comel je..hihi..jap-jap turun naik perut aku ikut pergerakan baby..

Ni pun die tengah bergerak..pergerakan baby sangat nyata rasanye.




:)

posted from Bloggeroid

6 comments:

  1. wahhh akak.. lama nyer x bukak blog akak nih... eeii nak dpt baby dahhh... kejap jer ase, dulu 1st kenal blog akak time akak tgh tunang.. lepas tu kawen, hehe skrg dah nak ada baby dahh... hehe

    ReplyDelete
  2. bilangandung asek pegang perut je kan sebab nakrasa dia gerak tu..heheh

    ReplyDelete
  3. waaa.. baby tak sabar nak jumpa mommy tu :)

    ReplyDelete
  4. btl, baby sy pun aktif jgk..yg plg best time nak tdo tue duk aktif menendang, punyala semput nak tdo..kena borak2 dgn dia dulu, baru diam..kdg2 masuk tdo kul 12pm,setengah jam duk melayan dia dlm perut tue baru diam hehehehehe

    ReplyDelete
  5. kadang kadang nak terkencing dibuatnya bila dia tiba2 tertendang pundi kencing kan..hahaha..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page