Pink Diamond

24 December 2012

Bandar Kuantan dilanda banjir

Assalamualaikum..


Wah..hari ni dikejutkan dengan berita Kuantan dah banjir..mule-mule tu ingatkan tempat tertentu je banjir..rupenye Bandar Kuantan pun banjir..pe lagi..cecepat whats app kakak kat sane..


Terus die tunjuk gambar banjir depan opis die..


Lepas tu tengok akak aku sakai main air banjir..patut la anak-anak dia pun tak boleh tengok air..every week nak bermandi manda kat pool la..water theme park lah...rupenye faktor menurun ni...huhu..>~

Ape pun tak boleh!!mujur kereta die selamat sebab kereta ada kat abg ipar..



**dapatkan senarai stokis shaklee di sini..please follow my 2nd blog yang baru bertatih untuk hidup.. **

tq!
posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. tula br dgr mber ckp pahang bajir

    ReplyDelete
  2. oh dh start musim hujan ya May?

    teringat zaman dulu2 saya sll turun Kuantan urusan keja tiap ujung tahun..ade sekali tu airport pun ter'banjir' jugak hehehe

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page