Pink Diamond

7 December 2012

Let me introduce please....my 2nd blog...

 
Hai...hari ni short entry je...nak perkenalkan blog kedua aku yang baru je wujud and not complete very much..ni lebih kepada blog kedai online la..sebenarne tengah update slow-slow...tapi keadaan tak mengizinkan untuk aku update dengan tegar...huh..ada 1 blog pun terabai kan...kalau ada 2 blog...huhu...
 
 
Ekceli, blog ni baru ada 1 entry je..hek3...itupun dibuat dengan kadar sepantas mungkin..so, aku nak perkenalkan blog kedua itu..
 
CIK MAY SHOP!!!
 
 
entry pertama dalam tu adalah pasal promosi Kolagen..so, korang yang sedang mencari kolagen, sila lah tengok kat sane ok...promosi tu akan berakhir pada penghujung Disember ini ye..
 
Kolagen berfungsi untuk :
 
(1) Anti Penuaan - mengurangkan liang pori-pori, kedutan dan garis-garis halus.

(2) Menghidratkan - melembapkan kulit, kurang rasa kering dan kulit terkupas pada muka.

(3) Mengembalikan keanjalan kulit - meningkatkan ketegangan kulit, keanjalan dan kelembutan.

(4) Melicinkan - Meningkatkan kelembutan dan kelicinan kulit.

(5) Menyubur - Menggalakkan kuku yang kuat, rambut yang tebal dan bersinar.

(6) Mencerah - Mengurangkan pigmentasi, jeragat dan meratakan warna kulit.

(7) Menegang - Membantu menegang dan menganjalkan payudara.
 
 
So, mari la beramai-ramai follow blog tersebut..dan dapatkan harga terbaik dari aku...hehe...bye!
 
 
p/s: blog tu masih macam rumah tak siap, ada sesiapa yang sudi membantu untuk perfectkan beliau?hehe..kalau ada roger k..kite bincang2.. ;)

6 comments:

  1. wah dah jadi bussineswoman..tambah income untuk baby ye

    ReplyDelete
  2. salam jumaat kak may..
    semoga sihat ;))

    ReplyDelete
  3. may..aku pm ko kt fb..sila jawab..hehehe


    goodluck dgn bisnes! :)

    ReplyDelete
  4. wah....selamat maju jaya kak??

    xnak kina editkan?

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page