Pink Diamond

28 June 2014

Susun atur : simpan cadar & beg galas!

Assalamualaikum..

Siang semalam , lunch hour, aku pi ikea.. Plan nak beli berus murahan tu je. Hehee.. Dan nak beli comfirter untuk bed sheet yang aku beli ari tuh..

Tetibe,terbeli macam-macam.. Kalau tak 'ter' tu macam tak berapa nak pompuan kan? Bahahaahaa.

Antaranya terbeli kotak bersaiz gajah ni.. Harga RM20.90/2pcs.. Harga before sale RM26.90.. So,dah rasa murah sangat.. Amik 1 set yang ada 2 pcs kotak ni..

Bila dah siap pasang,terhasil laaaa... Kotak! Heeeeheee..


So,aku try acu-acu kat bahagian tingkat paling bawah kat almari.. Tapi sebelum tu nak tunjuk gambar kejadian dalam almari sebelum ada kotak ni.

Dasar pemalas susun kan.. Hehee..

Bila dah isi kotak,nampak macam suwit je..

Ngam-ngam. Tak boleh isi penutup kotak pulak..hurm.. So,penutup kotak simpan dulu..

Terus aku susun beg dengan cadar dalam kotak-kotak tu...



Sebenarnya.. Tak pandai lipat cadar cantik-cantik.. Hukhukhuk... Kalau anda ada cadangan yang boleh membantu untuk mengemaskan lagi lipatan ni,roger i ols k!

Apa pun,bahagian bawah almari dah kelihatan kemas sikit... Heheee..

Korang semua yang sedang membace ni... Selamat berpuasa esok!!! :)

posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. bestnya~ kami tak larat tgk cadar bersepah2 takde tempat.. bagus gak kotak gini..

    selamat berpuasa~~!!

    ReplyDelete
  2. cantik kotak tu..polka dot

    =)

    ReplyDelete
  3. Okey juga tu...besar juga kotaknya..cantik n kemas..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page