4 June 2014

Shopping furniture di Courts Mammoth

Assalamualaikum..

Last weekend i ols pergi Courts Mammoth Sri Damansara. Shopping furniture. Nak beli meja makan je sebenarnye dengan voucher hadiah.

Tapi terbeli banyak barang budak kenit ni..

Khusyuk sangat tengok katalog nak pilih barang ape lagi kan katenyeee...

Hepiiiii.. Ada sofa kecik dia. Ada meja study dia. Kan main !!!

Lepas tu, secara kebetulan,ada pulak game kat ground floor untuk para pembeli di Courts Mammoth. Kebetulan pulak, bil kitorang ni layak pulak untuk join gama game kat ground floor tu. Pe ke nama game tu eh..

Kene pakai spec besar..Masuk dalam bilik.. Lepas tu  kertas terbang-terbang.haha..Tangkap sebanyak mungkin!

Abah Qaira yang masuk bilik tu. Dia dapat banyak jugak kertas cabutan hadiah tu.. Tapi boleh pilih 1 je dari bebanyak tu.. Abah Qaira pilih backpack Lenovo..

Jeles tengok orang sebelum tu dapat DVD player Sony. Stress!!

Tapi,takpe la..benda alah tu bukan beli pun kan.. Free je.. Ehehe..terima la dengan seadanya. Eceh.

No comments:

Post a Comment

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page