23 June 2014

Birthday out! 22 jun 14! 28 yo olredi!

Assalamualaikum...

Semalam,birthday i ols! Hehe.. Tenkiu kat semua kengkawan yang wish.. Ada bloger yang share the birthday date together. Antaranya, mama maszul dengan Anak en.Yusni!

Heppi birthday semua! Semoga kite semua dirahmatiNya dan dibawah lindunganNya.

So semalam,birthday out dengan family.. Kebetulan,mak aku datang.. Adik ipar pun datang.. So,keluar together lah..

Memula gi Jusco. Tengok barang nak beli.

Bawak semua bermassage.. Ala.. Seat massage yang seringgit tu je.. ;) nak sedap,lepas habis singgit,tambah singgit gi.haha!


Aku pulak tukang masuk duit je..

Lepas tu pi pekena cendol bakar kat Kuala Selangor..

Gambar cendol takde. Adoii. Ni pun gambar ehsan adik aku candid.. Ada jugak la gambar kat cendol bakar.

Rupenye,abah Qaira nak bawak pi makan kat Jeram Ikan Bakar..

So,beratur la pilih lauk.. Baru duduk..

Me & daughter! Hiihi. Tunggu lauk sampai..sempat posing..

Qaira peace! Sampai tak nampak muka. Ahaaa!

Nanti pulak buat entry makanan kat aroma ikan bakar ye!

Btw,ada jugak rakan fb yang menitipkan ucapan birthday kat inbox fb dan wasap. Sebab? Aku tak mengizinkan orang menconteng status di wall aku. Hehee.. Pape pun,kegigihan mereka menyampaikan ucapan in private amat dihargai.luv u ols..

Happy me! Old me! Hukhuk..

posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. Comel Qaira..Peace apa rupa itu Qaira oi!!heheh

    ReplyDelete
  2. bestnya jln2..
    semua pakat mengurut ye..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page