Pink Diamond

21 September 2013

Tikar katun untuk anak

Assalamualaikum...

Hari tu dok cite pasal beli tikar untuk Qaira bergolek sepuas hati...ni la rupe paras tikar tu..

Aku siap susun bear..remote..depan Qaira.haha..bagi perangsang untuk Qaira maju ke depan..hihi...

Okeila sejak beli tikar ni..aku biarkan Qaira bergolek bebas..kepala dia pun selamat kalau dia pusing-pusing...

Hari ni aku perasan,qaira dah start angkat badan untuk merangkak..

Tapi tang dia angkat badan tu tak dapat snap! rugi-rugi.qaira angkat jap-jap aje...

the sweet moment tuh!

Hari ni Qaira tak banyak peel ngada...banyak tengok upin ipin je...


Lega..kebetulan hari ni ramai pulak pm tanye pasal shaklee..alhamdulillah...sambil dok umh layan anak...buat keje umah...pun masih ada rezeki lain masuk..;)

Jap g nak pi order barang customer dari Lipis & Kuantan...


P/s : nak melipat kain baju sebakul jap..huhu..

posted from Bloggeroid

2 comments:

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page