25 September 2013

Entry Syukur!Dapat B.E!Dapat Partner Biz!

Assalamualaikum...

Alhamdulillah...murah rezeki sesangat hari ni...ada orang belanje Domino's....gaji masuk pun hari ni...hehe.. alhamdulillah Ya Allah...kain pasang pun ramai order ni....rezeki Shaklee pun berganda-ganda...semakin ramai yang mintak konsultansi dari aku....alhamdulillah...benda baik kongsi bersama-sama kan..walaupun orang dok kata pengedar shaklee ni tumbuh macam cendawan kan..tapi, rezeki tu ada di mana-mana..usaha dulu baru tengok hasil kan.


erk..sebelum tu....Welcome to kawan alam blogger aku..si Munn... :) welcome dalam dunia Shaklee k!!



Lunch hour ni ada banyak sangat free time sebab dah lunch Domino awal tadi...rajin-rajin aku bukak nuffnang tengahari gini..tup-tup ada 2 buffered earning melekat....sehari 1 buffered earning...lagi aku bersyukur...rezeki anak..


kene usaha lebih lagi..minyak dah naik harga..gula pun dah naik harga..tepung pun nak naik harga...sempena semua naik...kene la usahakan naikkan income!hahahaha...
Ape-apepun, jangan lupa bersedekah.... :)


Korang dah cek nuffnang?mesti dapat jugak kan?Nuffnang ni kekadang tu macam musim..bila dia nak bagi buffered earning, semua blog dapat buffered earning mencurah-curah punyo!!!

8 comments:

  1. baru cek tadi,alhamdulillah...melekat satu,hee...semoga dimurahkan rezeki akak selalu:)

    ReplyDelete
  2. samalah kita pnya senarai BE hehe tahniah !

    ReplyDelete
  3. banyak nya iklan Nuffnang,,, hebatttt

    ReplyDelete
  4. wah.. Alhamdulillah rezeki...

    tahniah k! tumpang happy.. ^_^

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page