Pink Diamond

23 September 2013

Buffered Earning Melekat Sampai 3 Ketol!!!

Assalamualaikum...
 
 
Hari ni banyak kelapangan masa sebab Big Boss MC..dia tak masuk opis..lega jugak sebab ape yang dia mintak last week semua aku dah siapkan terus letak kat meja bos aku...pagi tadi adalah dia text tanye kerja-kerja dia nak tu..dengan penuh bangganya aku cakap semua ada kat meja boss by last thursday...hehe....lega...
 
 
Hari ni bukak acc Nuffnang, tengok-tengok ada 3 Buffered Earning melekat bertepek di sana..fuh..lega....sebab beberapa ketoi Buffered Earning dah pun dikreditkan dalam acc aku...hehehe...tenkiu to Nuffnang.. ;)
So, buffered earning yang terrrrlatest adalah start 18hb,21hb dan 22 hb september..kalau melihatkan pada jumlah visitor dalam blog ni dah tak seramai dedolu..zaman nak kawen..baru kawen..hehe....zaman rajin blogwalking...tapi, tak diduga ada jugak buffered earning masuk menggantikan yang dah habis kempen tuh..hehe....


So,tenkiu to Nuffnang..korang?cer klik iklan-iklan yang berlegar-legar di sekitar blog ni.. ;)

9 comments:

  1. banyakkk lagi masih running..
    ok lah kann...

    akak tinggal 3 sajorkkkkk

    ReplyDelete
  2. belanja teh tarik satu! thehehehee

    ReplyDelete
  3. bila ye kita nak berblog macam dulu..kan??sejak ada baby rutin berubah terus..hehehe

    ReplyDelete
  4. terbaek ler kak..
    bnyak dh BE tu..
    mmg untung org rajin nie.

    ReplyDelete
  5. rajin tul nuff lekat kat blog ko ehhhh

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page