Pink Diamond

4 September 2013

Alhamdulillah..positif....

Assalamualaikum....


Alhamdulillah....dapat perkhabaran perubahan yang positif....hati pun sedikit lega.gembira pun ada...sapa yang tak gembira tengok baby kan??



walaupun bukan anak aku...tapi, hati mudah tersentuh kalau tengok baby yang kene sumbat dengan berbagai wayar...



Eh,..korang yang tengah bace ni ingat positif ape tadi?positif aku mengandung lagi???hahaha......



Ni pasal entry aku ari tu..yang tak tertaip entrynye sebab aku touching sangat..menitis-nitis air mata aku masa buat entry pasal baby kawan aku....adala 2,3x aku dok sob sob sob depan pc...terkesan di hati sangat....



Hari ni baca kat status facebook noli, anak dia dah masuk wad biasa...


sumber dari FB Noli
 
sumber dari fb Noli


Leganye aku rasa..baby kuat sangat dengan dugaan ni bila keluar dari perut mama dia....tapi baby masih perlukan bantuan oksigen...



Tersenyum sendiri aku tengok status tu...tapi apa-apa pun cepat-cepat keluar wad ye sayang..takmo duduk wad lama-lama...tak best...



terime kasih semua yang turut mendoakan...



p/s : hati ibu mana yang tak tersentuh kalau tengok baby sakit kan?????

4 comments:

  1. tak sanggup tengok baby yg kena duduk wad berselirat ngan wayar.. sedih..

    ReplyDelete
  2. ya Allah May..akak pun tak boleh tgk baby sakit2 gini..ngilu hati..sebak

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..jangan putus berdoa..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page