13 September 2013

Cek nuffnang untuk tahun ni

Assalamualaikum...

Meh sini nak buat korang jeles..;)


cek nuffnang aku dah sampai...blog bersawang-sawang pun masih boleh cash out kan cek...

Sikit je amountnye..hihihi...tapi okeila untuk blog yang tak glemer ni....


Erm..korang dah cash out ke?mesti banyak kan!!tahniah untuk korang..:)

posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. dh lama xtgk akaun nuff..agk2 dh bleh check out tak? :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah
    ada lah jugak kannnnn
    akak ni pun tengah menuju puncak...tunggu skit lagi nak cash kan

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page