2 September 2013

Korang?Jom Doakan Kesihatan Untuk Baby Kawan Aku.. ('___')

Assalamualaikum....


Dari semalam aku dok tengok kawan aku ni post gambar dia dengan baby dia...Kawan aku ni kawan masa aku sekolah Teknik dulu..Aku panggil dia Noli...


Memang aku tau, dia baru je selamat deliver baby last week..baby boy..alhamdulillah.tapi, aku tak sangka dugaan ni pulak yang mendatang...
Baby Noli disahkan ada masalah pada paru-paru & pernafasan terlalu laju...


Ya Allah..Kau peliharalah kesihatan bayi ni..Berikan dia kesihatan yang baik...


Tak sanggup aku nak tengok gambar ni....meleleh-leleh air mata...buat entry ni pun air mate mengalir!


Dah! Stop!aku tak boleh panjangkan lagi entry ni..

Please pray for him!

9 comments:

  1. semoga baby cpt sembuh..aminn

    ReplyDelete
  2. semoga cpt baik ..amin..amin..amin

    ReplyDelete
  3. semoga baby cepat sembuh.. :(

    sedihnya..

    ReplyDelete
  4. moga baby kawan may tu cepat sembuh.. amin..

    ReplyDelete
  5. semoga dia cepat sembuh..kesian nya..kecik lagi.masih tak tau apa..sedih la..huhu.:(

    ReplyDelete
  6. semoga cpt sembuh syg....baby boy kne kuat yer..Noli ni duk mn my?

    ReplyDelete
  7. aduii aku xbleh sungguh la tgk baby mcm ni..sedih.. :'(

    ReplyDelete
  8. Ya Allah.. tabahkanlah hati si ibu dan sembuhkankanlah anak ini..Aamiin

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum May...semoga baby cpt sembuh yer..:)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page