Pink Diamond

6 September 2013

Riang ria hari raya tingkat 10!

Assalamualaikum...
 
 
Baru-baru ni budak-budak department aku buat jamuan raya...ni jamuan department je..jamuan raya company dah buat kat The Royale Damansara awal syawal ari tu...
 
 
So, memasing collect duit ikut level memasing..buat la jamuan raya..bak kate bebudak department lain..ni la paling grand antara semua floor...hehe..layan je la gambar-gambar ni...
 
 
Awal pagi, buat keje kat pantry...macam potong-potong kuih..potong-potong kek...
 
Photo: Pantry ohh pantry..
 
Then, bila dah tengahari kitorang makan-makan dulu...kasi kenyang..sebab nanti tetamu nak datang beraya kan..takkan tuan rumah melantak sekali..yer dok...
 
 
Aku ditugaskan untuk jaga kaunter lemang dengan rendang daging...ada yang jaga satay..jaga lauk pauk...supaya takde pembaziran..hehe...
 



Suasana memang agak meriah la jugek...semua orang heppi datang beraya kat floor kitorang...sebab ada sesi bergambar lagi u ollsss...hehehe...
 



Dah puas makan...dah puas bergambar...semua dah puas..so, kerja mengemas pun bermula..hangkat jangan tak hangkat kan....



Majlis berakhir dengan jayanya...gambar posing sakan pun ada beratus-ratus keping..hahaha...
 
 
Okei..sekarang dah habis raya!
 
 
p/s : korang semua ada jamuan raya kat opis jugak tak???

4 comments:

  1. best gila..seharian la korang tayah keja eh.. hahaha..

    kitorang takde jamuan raya.. utk big boss je ada.. kedeks. sobbs..

    ReplyDelete
  2. sesekali berserook..best jugakan..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page