Pink Diamond

21 August 2013

Kerane mengidam kek

Assalamualaikum...


Tadi kan aku mengidam macam-macam sangat kan sempena hari pertame puasa sunat 6..hari pertame ramadhan takde teruk macam ari ni...


So,petang tadi aku ajak abah Qaira g secret recipe kat umah..



Aku amik 2 slice kek!haha...memula abah Qaira kata amik 1 je..aku cakap okei tapi jangan mintak!haha...


memandangkan dia pun suka,terus suruh amik 2 slice...total rm15.90 inc gov tax..


Heheee.....


Lepas tu aku buat ayam goreng tepung rangup + sayur tumis sawi cendawan...malas nak masak yang leceh. ..kol 745pm dah ready to eat..tapi tak makan terus..bagi Qaira mamam dulu...


Dah 6 bulan kaaannn..eh?6 bulan dah?besar dah anak mama...

Kerana baju yang tak gugurl ni,ada orang tegur Qaira di kedai makan masa kitorang gi Kuantan raya ke5.

"encemnye dia....."

kami???err..memandang antare satu same lain sambil tersengih macam kerang busuk..

posted from Bloggeroid

7 comments:

  1. Rara ni cane nk puasa 6.puasa ganti 9 hari pon xsettle2 ag.huaaaa.

    ReplyDelete
  2. comel dak Qaira tu.. ;)
    biasalah tu.. ai pun kena gak bila panggil 'Nuha' orang ingat kami panggil 'Nuar'..


    psstt: Saya ada buat entry khas jemput sesiapa yang berkelapangan untuk hadir open house kami Ahad lepas..

    ReplyDelete
  3. dah dpt mkan kek ye..

    mudah kan pakai baju mcm tu..siap dgn seluar skali..kiut pun..encem2lah..

    ReplyDelete
  4. akak tak start lagi puasa 6.. tak bangun sahur.. waaaa...

    waa.. da boleh makan da qaira.. mesti semangat je mak dia.. hihi

    ReplyDelete
  5. tibe2 tringin carrot slice secret resepi~ -_- hahaa

    ReplyDelete
  6. qaira dh bleh mkn? ya allah cpt btul masa berlalu...ko bg apa dh kat dia? aku excited sgt ni..haha tak sabar nk tggu :p

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page