15 August 2013

berhari raya bersama tudung terbaik dari ladang


entry hari ni entry terkojot den..hihi..hari ni dah 8 syawal...so, kne up entry ni dulu..;)

nak bagitau, aku ada beli shawl halfmoon adreena dari koleksi Tudung Terbaik Dari Ladang (TDL)..aii beli kaler biru uolls...sebab nak matching dengan baju..



Shawl ni  best sangat..selesa, senang & cepat dipakai..walaupun ada baby 6month, sikit pun tak de masalah dengan shawl halfmoon TDL ni..yelaa..ada orang cakap, bila ada baby ni leceh nak lilit-lilit shawl ni...nanti baby tarik..tapi, dengam shawl TDL yang simpel ni,lilit pun takde masalah punye!

jom dapatkan shawl ni..RM69 je including postage..berbaloi-baloi....nyummyy!


7 comments:

  1. fiza pun pakai halfmoon, perghh kemain susah nak cari kaler yg fiza nak tu ..

    ReplyDelete
  2. akak memang fail bab melilit.. huhu..

    ReplyDelete
  3. salam aidilfitri sis!heee...besar da bby sis ye,chumel:)

    rya kedua baru ni nana g muadzam,desa tanjung,sis area mana?:)

    ReplyDelete
  4. mak dgn anak comel je...selamat hari raya may..yg ke berapa ni..8/9 kut

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page