24 August 2013

Dapat Free sleeping coat drypers dan baanyaakk lagi

Assalamualaikum...


Masa tengah pantang,aku ada text kepada drypers untuk dapatkan sleeping coat free..semalam baru sampai...

Siap dengan tips-tips penjagaan baby lagi...huhu...


Sebenarnya bulan mei ari tu dorang hantar dah freegift ni..tapi tak sampai kat aku...


So aku emel dorg bagitau tak dapat..tak sangke pulak dorang pos semula...


Then,ada la dorg suh hantar barkod pampers untuk redeen free drypantz,free pampers...

Kat umah tinggal 2 beg pampers jek..huhu..yang sebelum ni aku dah buang..hukhuk....


Kebetulan pi umah akak ipar,dapat 3 barkod pampers..haha...

Sape ada lagi?nak lagi 3!!!hihihi

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page