3 August 2013

"CERAH BERSERI RAYA GIVEAWAY with FAIR & LOVELY"


Hari ni Mama Qaira nak joint Giveaway dari Cik Nurul kite. ;) lama sudah tak join giveaway..dan lama betul tak jenguk blog Cik Nurul ni...hopefully ada tuah menyebelahi Mama Qaira ni kan..amiiinnn...

My sweet memory of koz la menghabiskan masa dengan my doter..Qaira Qaisara..tapi the latest moment kami yang sweeeettttt je rasa masa Iftar baru-baru ni bersama my opismet....

Qaira pun join the club!hehehe...masa ni kami semua berbuka puasa di Rahman Palace Steamboat & BBQ berhampiran highway sebelum exit Kuantan tuh..ramai bebudak opis yang eksaited nak berjumpa dengan my doter..hehe...habis kene gomol la budak tenit ni...=D


Gambar-gambar ni pun diambil masa dah nak balik...=) thats why malap je latar belakang gambar ni..heheee....


Kenapa aku berminat join giveaway ni??


Mestilah sebab hadiahnye..hikhikhik...ish..di samping sebab adiah yang menarik, op koz la Mama Qaira nak kulit yang cerah dan berseri di aidlfitri nanti...nak kelihatan neutral beauty without makeup gitu...lagipun jenama Fair & Lovely ni sudah lama dikenali kat Malaysia ni..so, sedikit sebanyak, jenama ni dah pun ada tempat di hati ramai gadis kat Malaysia ni!heee. =)


Barangan dari Fair & Lovely ni pun mengandungi banyak vitamin yang baik untuk kulit wajah..antaranya adalah vitamin B3, Vitamin C dan Vitamin E.jadi, dengan kandungan vitamin-vitamin tu, pasti boleh menyelesaikan masalah kulit suram dan bintik-bintik di wajahku ni...yeay!!


Yeah...jom doakan Mama Qaira bertuah dalam giveaway ni! aminnnnn... =)



3 comments:

  1. maaf zahir batin, minal 'aideen wal-faezin, kullu 'Amin wa antum bi Khair..

    ReplyDelete
  2. Hi Winners,

    Email Nurul

    Nama Penuh
    No. Tel
    Alamat Rumah

    dekat : ciksiezuka@gmail.com untuk pengeposan hadiah..

    Tahniah & Terima kasih.. :)



    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page